Категории
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Бамбукови щори

Екзотични и изключително стилни ...

Бамбукови щори – приложение

Бамбуковите щори внасят атрактивната красота на бамбука във всяко пространство, засенчено с тях. Те омекотяват входящата светлина и осигуряват нужното уединение във всяко жизнено пространство. Бамбуковите щори не се нагорещяват и не отдават топлина към стаята. Тази щора не е подходяща само ако търсите пълно затъмнение. Бамбуковите щори придават различно усещане за цвят, качество и комфорт. Бамбукът е устойчив на влага за разлика от естественото и т.нар. изо дърво. Затова бамбуковите щори са подходящи и за най-взискателните пространства в дома каквито са кухнята и банята. Те разбира се няма да останат незабелязани в хола и дневната. Подходящи са ресторанти, пицарии, хотели, козметични и спа зони.

Бамбукови щори – мнения

Някои тенденции в интериорния дизайн са мимолетни, а други се запазват с години, защото са много харесвани. Естественият бамбук несъмнено е от втория вид. Хората обичат естествения му комфорт. Във време, когато все по-често търсим хармония с природата, бамбуковите щори са желано решение.

Бамбукови щори – цветове

Изработени от уникално красиви ръчно изработени тъкани в различни дизайни, те се предлагат в различни нюанси натурални цветове.

Бамбукови щори – монтаж

Бамбуковите щори могат да се монтират на крилото на прозореца, но истинската красота на тази щора се вижда, когато е монтирана пред целия прозорец - на стената или към тавана. Не се лишавайте от фантастичната им визия, като ги сбутате на крилото на прозореца. Монтажните планки са универсални - ползват се и за челен и за таванен монтаж.

Бамбукови щори - управление

Щората се управлява и задвижва само ръчно. Управлението може да бъде ляво или дясно. Посоката се определя като застанете срещу щората.

Бамбукови щори – поддръжка

За да бъдат красиви години наред, бамбуковите щори трябва редовното да бъдат почиствани. Това е лесно и ако го правим редовно отнема само няколко минутки. Почистването им винаги започва с отстраняване на праха. Почистваме повърхността и с мека суха кърпа или прахосмукачка с подходящ накрайник (мека четка), настроена на най-слаба всмукателна мощност. Ако по повърхността има петна, трябва да ги отстраним своевременно, преди по тях да се е наслоил прах. Правим това с гъба или мека четка и почистващ препарат или спрей за дърво и след това внимателно подсушаваме с мека кърпа. При необходимост от мокро почистване, лесно можете да свалите щората от монтажните планки и да я изперете с течаща вода.

Бамбукови щори – цена

Тези щори са във високия ценови клас. Цената им зависи от модела, размера и избраната текстура.