Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Външни хоризонтални щори
Външни хоризонтални щори

Външни хоризонтални щори - приложение

За изключителен контрол на светлината и климата в помещенията

С избора на Външни хоризонтални щори имате свободата прецизно да контролирате количеството входяща слънчева светлина, като регулирате ъгъла на щората. Те блокират топлината преди да е стигнала до стъклата, през които прониква в стаите. Фасадните щори са отлично дизайнерско решение, което придава уникален облик на фасадата.

Demag.bg предлага избор от три модела външни ламелни щори, които се произвеждат по Вашите индивидуални размери, за да прилегнат перфектно при монтажа.

Външни хоризонтални щори - мнения

С външните щори си осигуряваме приятен климат без да включваме климатик по всяко време, без консумация на електроенергия и допълнителни разходи. Най-добри термоизолационни характеристики имат външните ролетни щори, но тези им качества вървят ръка за ръка със затъмнението. Ако за Вас е неприемливо засенчването да идва със затъмнение - е, значи външните хоризонталните щори са точно за Вас. С тях можем да засенчим, без да спираме притока на естествена светлина в помещението.

Външни хоризонтални щори - цена

Цената, по-скоро ниската цена, не е сред предимствата на продукта. Ако търсите бюджетен модел външни хоризонтални щори, това е С 50. Щори с размер по-малък от 0,5 м² се продават на цена за 0,5 м². Ако се нуждаете от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще намерим решение, което отговаря нуждите и бюджета Ви.

Външни хоризонтални щори - монтаж

Външните фасадни щори са чудесен екстериорен елемент в модерната архитектура. Могат да бъдат монтирани на всяка сграда. Има няколко начина за монтаж:

В ниша на стената към дограмата

В ниша на стената към стената

На фасадата

Независимо как са монтирани те осигуряват защита от прекомерна светлина, прегряване и предпазват мебелировката от избеляване. Монтирани върху големи повърхности те действат като изолатор. Как точно? Въздухът между ламелите и стъклото се явява топлинна бариера, която забавя топлообмена. При температура от 35°С навън, те външните ламелни щори понижават вътрешната температура с до 10°С.

Външни хоризонтални щори - цветове

В цветовата палитра на външните хоризонтални щори има подходящо предложение за всеки цвят фасада.