Външни и вътрешни щори - demag.bg

Demag.bg е електронен магазин за щори, комарници, сенници и перголи на най-добрите български производители - фабрика за щори Камакс, щори Софи и щори Colori.

Инсталираните от вътрешната страна на прозорците вътрешни щори или монтираните отвън външни ролетни и ламелни щори, комарници, сенници и перголи осигуряват комфорт на обитателите. Те осигуряват топлинен, светлинен и визуален комфорт, подобряват енергийната ефективност, предпазват от насекоми или взлом. Нашите продукти са доказано добри решения с много ползи.

Вдъхновете се... Поръчайте… Наслаждавайте се!

Преобразете фасадата на дома си и всяка стая в него с щори и сенници, изработени по индивидуални размери. С тях контролирате слънчевата светлина и запазвате неприкосновеността на личния си живот.

Нуждаете се от щори и сенници за дома или офиса, за ресторант или магазин, за детска градина или училище – в www.demag.bg имама решение за ефективна слънцезащита.

Трябват Ви щори за кухнята, хола, детската стая, спалнята, кабинета или банята – ще се погрижим да предложим продукт, който перфектно отговаря на Вашите изисквания.

Без значение дали обновявате или изграждате нов дом , ако се нуждаете от слънцезащита и декорация да прозорци – ние сме се подбрали варианти с високо качество на гарантирано добра цена.

Вътрешна или външна слънцезащита; щори, сенници или комарници; бюджетен или луксозен вариант; текстилни, алуминиеви, дървени или бамбукови щори, вертикални, хоризонтални, плисе, руло или ден и нощ щори, щори с ръчно управление или автоматизирани продукти - в нашия онлайн магазин има по нещо за всеки вкус и стил - щори, подходящи за модерни, минималистични интериори и такива за класически изискан стил в дома; щори от влагоустойчиви, антибактериални и негорими материи, щори, които допринасят за енергийната ефективност. В www.demag.bg ще откриете идеалните прозоречни покрития с дизайнерска визия, без да са с дизайнерска цена.

С нашите щори не само ще контролирате светлината и сянката, сметките за ток и това, което любопитните съседи виждат, с тях можете да подчертаете интериора, да създадете акцент в него и да му придадете неповторим стил.

Избирате от богата гама щори, сенници и комарници в класически и модерни цветове и с няколко лесни стъпки конфигурирайте продукт с желаните функции, който отразява индивидуалността и настроението Ви, за да се наслаждавате, че с нашите продукти денят започва и завършва, когато сте готови.