Общи условия


Тези общи условия уреждат взаимоотношенията между Демаг бг ЕООД и посетителите и потребителите на онлайн магазин за щори, сенници, перголи и комарници, намиращ се на интернет адрес demag.bg


demag.bg е собственост на Демаг бг ЕООД, дружество регистрирано в съответствие със законите на Република България, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205409615, със седалище гр.София1309, ж.к. Света Троица, бл. 349, вх. В, ап. 67, телефон за контакт +359 878 60 76 60 и имейл: info@demag.bg


Регистрация в сайта

Регистрацията в сайта не е задължителна, за да се извършват покупки чрез него, но при финализиране на поръчка трябва да се попълнят данни на получателя - име, телефон, имейл, данни за фактура (ако желаете фактура) и адрес за доставка.


Съгласие

Важно е да се запознаете с общите условия за ползване на сайта и да ги разберете, защото за да направите поръчка декларирате, че е сте запознати с тях и ги приемате изцяло, като поставяте отметка в полето "Прочетох и съм съгласен с Общите условия".


Поверителност и сигурност на личните данни


Личните данни, получени от demag.bg, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от изброените. demag.bg осигурява високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта чрез криптиране. Потребителят се задължава да предоставя вярна информация относно получател, телефонен номер, електронна поща и адрес за доставка. Онлайн магазин demag.bg не носи отговорност за недоставени поръчки, поради невярна информация и разходите за тяхното съхранение в офис на куриер, унищожаване на непотърсени пратки и /или повторното им изпращане се поема от Потребителя.


Поръчки

Онлайн магазин за щори, сенници, перголи и комарници demag.bg приема поръчки всеки ден. Продуктите се изработват по индивидуална поръчка и по размери, подадени от потребителя. Ако се нуждаете от указания за това как точно да вземете необходимите размери, моля ползвайте инструкциите за вземане на размери, публикувани в секция „Как да взема правилно размери?“ за всеки продукт или се свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на телефон 0878 60 76 66 или по имейл на info@demag.bg и ще се радваме да ви помогнем. Сигурни сме, че разберете, че demag.bg не може да приеме връщане на продукти с неточни размери, защото продаваме продукти, изработени по индивидуални размери. Всеки избран продукт се добавя в кошницата. Преди да потвърди поръчката си потребителят може да прегледа съдържанието на кошницата, и ако е необходимо може да направи корекции по поръчката и след това да я потвърди. При завършване и потвърждаване на поръчката, потребителят получава известие за направената поръчка на посочения имейл и трябва да направи плащане.


Цени и плащане на поръчките

Всички цени в онлайн магазин demag.bg са крайни и са в български лева с включен ДДС. Всички щори, комарници, сенници и перголи се изработват по индивидуални размери. Цената на Продуктите се формира, докато конфигурирате продукта на нашия сайт в реално време. Поради сложността на калкулатора Демаг бг ЕООД си запазва правото да коригира цената в случай на грешка. Всички цени са само за производство и не включват монтаж или други услуги. Стараем се всички цени на нашия сайт са точни, но е възможно да възникнат грешки, поради сложността на калкулатора за изчисление на цена, ако открием грешка в цената на продуктите, които сте поръчали, ние ще ви информираме възможно най-скоро и ще ви дадем възможност да потвърдите поръчката си на правилната цена или да я отмените. Ако не можем да се свържем с Вас, ще обработим поръчката Ви като анулирана. Продуктите се заплащат изцяло авансово. По изключение допускаме изпълнение на поръчки на стойност до 150лв. с авансово плащане в размер на 50% и доплащане с наложен платеж, но в този случай срокът на доставка се удължава с 2 дни и доставката е за сметка на потребителя.


Методи за плащане:


Плащане с банков превод в Първа инвестиционна банка АД, Банков код FINVBGSF, IBAN: BG23FINV91501017329310;


Плащане с наложен платеж.


Срокове за изработка

Сроковете за изработка на всеки продукт са посочени на сайта. Сроковете за изработка започват да текат от датата на постъпване на авансово плащане по поръчката. Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:


1 Изчерпани наличности на материалите за производство на някой от продуктите;


2 Неуспешно плащане от страна на потребителя (не се отнася за плащане с наложен платеж);


3 Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя;


4 Официални празници и почивни дни за нашите партньори и доставчици;


5 Лоши метеорологични условия, които затрудняват доставката.


Анулиране и връщане на поръчка

Потребителят има право да анулира поръчка (без да посочвате причина за анулиране) и да получи в пълен размер платената сума, само при условие, че получим молбата за анулиране, преди да започне производството на продуктите. Ако не получим заявката за анулиране, преди да започне производството, няма да можем да възстановим пълната сума. Връщане на поръчка или отказ да бъде приета от куриера по желание на потребителя (без да посочва причина за тава) е недопустимо. Всички продукти се изработват изцяло по индивидуална заявка, поради това не подлежат на връщане по никакъв повод с изключение за гаранционен ремонт или несъответствие между заявения продукт и получения.


Наличности и съответствие на цветове и мостри

Стараем се своевременно да отразяваме всяка липса на платове и компоненти в сайта, но наличностите се променят динамично и е възможно производството на някой от продуктите да е затруднено или забавено, поради липса на материал за това. Макар че организираме доставка във възможно най-кратки срокове и си запазваме правото да анулираме или да удължим срока за изпълнение, на всяка поръчка, ако в момента не можем да я изпълним. Снимките на материали и цветове на продуктите, показани на нашия сайт, са само с илюстративна цел и могат да варират, в зависимост от настройките и качеството на монитора. Ако желаете да видите реални мостри от цветови селектор, преди да поръчате, можете да изберете да 5 цвята, които да Ви изпратим по куриер за Ваша сметка. Ние полагаме всички усилия, за да гарантираме, че продадените и доставените Ви стоки съответстват във всяко отношение на всяка мострите и описанията, които сме показали изпратили, малка или незначителна промяна или промяна в нюанса на цвета или модела между мострата/снимката или описанието и доставените продукти не Ви дават право да откажете или върнете продуктите, нито да предявите иск за обезщетение за такова незначително изменение или промяна.


Окомплектовка на продуктите

Всички предлагани продукти са окомплектовани с необходимите принадлежности и аксесоари за инсталация и употреба, с изключение на крепежни елементи като винтове и дюбели. Причината е, че не съществува универсален крепежен елемент, който да използва за всеки монтаж. При монтаж върху дограма е много важно да се използват винтове съобразени с дълбочината на стъклодържателя, за да не бъде повреден стъклопакетът.


Гаранционни условия

Всички продукти в онлайн магазина имат търговска гаранция 36 месеца, която е валидна за увреждания настъпили при употреба на продукта в съответствие с инструкциите за употреба през посочения период от време. demag.bg не носи отговорност за увреждания възникнали при транспорт. При доставка на продукти от куриер трябва да се уверите, че те не са увредени и да ги приемете или да съставите протокол за увредена пратка. Извършваме ремонт на транспортно увредени пратки, само ако има съставен протокол, който удостоверява, че продуктът е увреден от куриерската фирма.


Доставка – начин, срок и цена

demag.bg организира доставка до адреси на територията на Република България. Предлагаме безплатна доставка чрез куриерска фирми СПИДИ на всички щори, сенници, комарници, платени изцяло авансово. Поръчка за резервни части се доставя за сметка на клиента чрез от куриерска фирми СПИДИ. Поръчаните продукти с начин на плащане наложен платеж се доставят за сметка на клиента. Ако потребителят желае доставка чрез друга куриерска фирма – тя се организира и заплаща от него.


Стандартният срок за доставка на поръчки платени изцяло авансово до населени места, в които има офис на куриерска фирма Спиди е 2 работни дни. При плащане с наложен платеж - 4 работни дни.


По-дълъг е срокът за доставка до населени места, в които няма офис на куриерска фирма Спиди, както и на пратки с габаритна дължина над 3.50 метра. Обичайният срок за доставка в тези случаи е 3-4 дни.


Доставката на перголи - начин и цена се договаря индивидуално.


Забележка : При поръчка на 2 или повече различни продукта с различен срок за изработка ще получите двата продукта в различни дни.


Цени за доставка:

Безплатно за всички поръчки платени изцяло авансово. Когато е избран начин на плащане с наложен платеж, доставката се заплаща от клиента.


Интелектуална собственост

Цялото съдържание на сайта demag.bg e собственост на Демаг бг ЕООД. Всяко използване на материали от него без писмено разрешение от нас се наказва по предвидени от закона начини.