Категории
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Вертикални щори перде

Щорите не са това, което бяха...


Вертикалните перде щори са уникален продукт, който съчетава уютът на завесите с функционалността на щорите, облика на фина завеса с универсалността на щора. Изработени от редуващи се плътни и тюлени вертикални ленти, тези щори са едновременно деликатни, заради тюлът, който свързва лентите, и практични, заради способността им за гъвкав контрол на светлината и видимостта, присъщи на щорите.

Приложение на вертикалните перде щори

Моделът е много подходящ за хола и спалнята, за големи прозорци, вратопрозорци и плъзгащи врати. Създава простор в стаята, особено светлата гама от платове.

Колко струват вертикалните перде щори?

Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Модел Вертикални щори Ден и нощ е значитерно по-евтин от модел Алюжън. Цената на всяка щора може значително да се промени от избрания плат и видът на релсата.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за вертикални перде щори. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в тази гама.

Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.

Стъпка 3: Изберете профил - отнася се само за модел Алюжън и винаги оказва влияние върху цената.

Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да са в границите на минималните и максимални допустими за модела. Ако размерите не са в допустимите граници, калкулаторът няма да изчисли точна цена и ще продължите да виждате цена за най-малкия възможен размер за модела, който е заложен по подразбиране.

Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът изчислява цена само за щора с ръчно задвижване.

Стъпка 6: Изберете управление - Избирате ляво или дясно.

Вече конфигурирахте цена за Вашата щора и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат и / или профил и с колко. Можете да конфигурирате щора, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.

Монтаж и управление на вертикални перде щори

Вертикалните перде щори се монтират към стената или към тавана.