Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Външни ролетни щори
Външни ролетни щори

Външни ролетни щори - приложение

Външните ролетни щори са най-популярното решение за външно засенчване. Предпазват не само от слънце, но и от студ, вятър, шум, крадци и любопитни погледи. Ненадминати са по отношение на топлоизолацията. Това се отнася в най-голяма степен за щорите с алуминиеви ламела. Те са двойна защита от прегряване през лятото и охлаждане през зимата - от една старана въздушната възглавница между спуснатата щора и стъклото и от друга - пълнежът от полиуретанова пяна в алуминиевите ламели. Качествените алуминиеви външни ролетни щори намаляват силата на проникващия външен шум с до 14dB. Дори най-качествените стъклопакети пропускат 80% от достигащите до тях слънчеви лъчи. Това неминуемо води до прегряване на помещенията и поражда нуждата от климатик, който увеличава разходите ни за ток. Затова външните щори са популярно и търсено решение.

Външни ролетни щори - мнения

С външните щори си осигуряваме приятен климат без да включваме климатик по всяко време, без консумация на електроенергия и допълнителни разходи. Ползите многократно надвишават цената. Те блокират топлината преди да е стигнала до стъклата, през които прониква в стаите. Те са отлично дизайнерско решение, което придава уникален облик на фасадата. Външните ролетни щори защитават дома Ви от посегателства. Най-надеждна е защитата с щори, изработени с екстудирани ламели, които са произведени с технология, която увеличава здравината им.

Demag.bg предлага голям избор от модели външни ролетни щори, които се произвеждат по Вашите индивидуални размери, за да прилегнат перфектно при монтажа. Ако сте решили да инвестирате във външни щори, отделете време да се запознаете с предимствата на всеки модел, за да направите най-правилния избор и да останете доволни. Нашият екип ще Ви консултира относно възможностите за управление с ел.мотор, чрез бутон, дистанционно управление или мобилен телефон. Предлагаме свързани решения с безжична система TaHoma® на Somfy

Колко струват външните ролетни щорите?

Външните засенчвания не са евтини, особено ако са оборудвани с ел.мотори и датчици. Покупката им е инвестиция, която се възвръща във времето. Ако търсите бюджетен модел външни ролетни щори, това е PVC 2. Знайте, че качеството струва пари. Щори с размер по-малък от 0,5 м² се продават на цена за 0,5 м². Ако се нуждаете от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще намерим решение, което отговаря нуждите и бюджета Ви.

Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Цената на всяка щора може значително да се промени от избрания цвят. Цветът на окомплектовката също може да окаже влияние върху цената.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за външни ролетни щори. С няколко прости стъпки генерирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само цветове от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на ламели в таз гама.

Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на материала.

Стъпка 3: Изберете профил - не винаги оказва влияние върху цената.

Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да са в границите на разрешените за модела, като имате предвид, че ако не са калкулаторът, няма покаже вярна цена, а ще продължите да виждате цената за най-малкия възможен размер за този модел, която е заложена по подразбиране.

Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът използва цена само цена за щора с ръчно задвижване.

Стъпка 6: Изберете управление - ляво или дясно.

Стъпка 7: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората.

Вече конфигурирахте цена за външна ролетна щора и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг цвят, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате външна щора, която се вписва най-добре във Вашия екстериор и бюджет.

Външни ролетни щори - монтаж

Външните ролетни щори са чудесен екстериорен елемент в модерната архитектура. Могат да бъдат монтирани на всяка сграда. Има няколко начина за монтаж:

В ниша на стената към дограмата

В ниша на стената към стената

Интегрирано, заедно с дограмата

На фасадата

Независимо как са монтирани, ползване пълната им функционалност и се наслаждавате на комфорта да ги имате.

Външни ролетни щори - цветове

Цветовата гама на външните ролетни щори е богата и няма да се затрудните да ги съчетаете с цвета на фасада.