Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Външни ролетни щори
Външни ролетни щори

Външни ролетни щори - приложение

Външните ролетни щори са най-популярното решение за външно засенчване. Предпазват не само от слънце, но и от студ, вятър, шум, крадци и любопитни погледи. Ненадминати са по отношение на топлоизолацията. Това се отнася в най-голяма степен за щорите с алуминиеви ламела. Те са двойна защита от прегряване през лятото и охлаждане през зимата - от една старана въздушната възглавница между спуснатата щора и стъклото и от друга - пълнежът от полиуретанова пяна в алуминиевите ламели. Качествените алуминиеви външни ролетни щори намаляват силата на проникващия външен шум с до 14dB. Дори най-качествените стъклопакети пропускат 80% от достигащите до тях слънчеви лъчи. Това неминуемо води до прегряване на помещенията и поражда нуждата от климатик, който увеличава разходите ни за ток. Затова външните щори са популярно и търсено решение.

Външни ролетни щори - мнения

С външните щори си осигуряваме приятен климат без да включваме климатик по всяко време, без консумация на електроенергия и допълнителни разходи. Ползите многократно надвишават цената. Те блокират топлината преди да е стигнала до стъклата, през които прониква в стаите. Те са отлично дизайнерско решение, което придава уникален облик на фасадата. Външните ролетни щори защитават дома Ви от посегателства. Най-надеждна е защитата с щори, изработени с екстудирани ламели, които са произведени с технология, която увеличава здравината им.

Demag.bg предлага голям избор от модели външни ролетни щори, които се произвеждат по Вашите индивидуални размери, за да прилегнат перфектно при монтажа. Ако сте решили да инвестирате във външни щори, отделете време да се запознаете с предимствата на всеки модел, за да направите най-правилния избор и да останете доболни. Нашият екип ще Ви консултира относно възможностите за управление с ел.мотор, чрез бутон, дистанционно управление или мобилен телефон. Предлагаме свързани решения с безжична система TaHoma® на Somfy

Външни ролетни щори - цена

Външните засенчвания не са евтини, особено ако са оборудвани с ел.мотори и датчици. Покупката им е инвестиция, която се възвръща във времето. Ако търсите бюджетен модел външни ролетни щори, това е PVC 2. Знайте, че качеството струва пари. Щори с размер по-малък от 0,5 м² се продават на цена за 0,5 м². Ако се нуждаете от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще намерим решение, което отговаря нуждите и бюджета Ви.

Външни ролетни щори - монтаж

Външните ролетни щори са чудесен екстериорен елемент в модерната архитектура. Могат да бъдат монтирани на всяка сграда. Има няколко начина за монтаж:

В ниша на стената към дограмата

В ниша на стената към стената

Интегрирано, заедно с дограмата

На фасадата

Независимо как са монтирани, ползване пълната им функционалност и се наслаждавате на комфорта да ги имате.

Външни ролетни щори - цветове

Цветовата гама на външните ролетни щори е богата и няма да се затрудните да ги съчетаете с цвета на фасада.