Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Вертикални щори

Вертикални щори - приложение

Не е нужно да скривате красивите големи прозорци със завеси. Вертикалните щори са отворено решение за слънцезащита и декорация, което подчертава големите прозорци и не скрива гледката. Те са изключително гъвкави и позволяват сами да създадете композиция, комбинирайки различни платове в една щора, отразяваща Вашия индивидуален стил. Играйте с цветни ленти и комбинирайте декори или нива на прозрачност в една щора.

Щори от плат подходящи за засенчване на големи площи, френски и плъзгащи се прозорци, предпочитани пред завесите, защото позволяват да пречупите светлината и да избегнете отблясъците без да затъмнявате помещението. Изработени от вертикално разположени ленти, които не позволяват задържането на прах и замърсявания, вертикалните щори имат и други предимства - разнообразни системи на управление и прибиране на плата, лесен монтаж и поддръжка. Колекцията ни от платове за вертикални щори развенчава мита, че тези щори са подходящи повече за офиси. Разгледайте текстилите и ще откриете материи, придаващи мекота на домашния интериор. Вертикалните щори са чудесна функционална алтернатива на завесите, могат лесно да бъдат затворени за засенчване или отворени за максимален приток на дневна светлина. С една щора постигате ефект, за който ще са ви нужни две завеси (плътна и прозрачна) или комбинация от перде и друг вид щора. Те могат да се монтират на наклонени прозорци. С подходящ избор на плат те могат да се впишат чудесно във всяко жизнено пространство в дома и в офиса.

Вертикални щори – мнения

Вертикалните щори не са нито скучни, нито „твърде офис изглеждащи“. Изглеждат по този начин само ако такива щори сте си избрали. Ако щората е комбинация от най-евтината алуминиева релса и най-евтиния плат, много вероятно е тя наистина да не зашеметява с визията си. В действителност вертикалните щори са продуктът, който дава най-голяма свобода да го композирате като редувате различни ленти плат. Колекцията ни от платове включва уникално красиви текстили с различни характеристики и цветни релси, но те не са най-евтините.

Как се монтират вертикални щори?

Лесният монтаж е сред основните причини за популярността, на която се радват вертикалните щори вече повече от 15 години. Можете да ги монтирате на прозореца или на тавана, независимо дали самият прозорец е в ниша или не. Предлагаме разнообразни схеми за управление и прибиране на плата. Вертикалните щори създават усещане за простор в помещенията. С тях дори малкият прозорец изглежда по-висок.

Колко струват вертикалните щори?

Те са перфектно съотношение между качество и цена, основно заради функционалното си предимство да съчетават приложението на два продукта в един. Цените на вертикалните щори варират в много широк диапазон, заради голямото разнообразие на релсови механизми и платове.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за вертикални щори. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в таз гама.


Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.


Стъпка 3: Изберете релса - винаги оказва влияние върху цената. Най-евтината релса е К01, следвана от К01 Lux и т.н. релсите са подредени във възходящ ред по цена на линеен метър. Важно: за фото щори изберете "Релса за фото щора".

Стъпка 4: Изберете схема на прибиране, като кликнете върху изображение на желаната схема.

Стъпка 5: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерите трябва да са в границите на допустимите за модела. Ако не са калкулаторът, няма да изчисли вярна цената и ще виждате цената за най-малкия размер за този модел, която е зададена по подразбиране.

Стъпка 6: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът изчислява цена само за щора с ръчно задвижване.

Стъпка 7: Изберете управление - ляво или дясно.

Стъпка 8: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората.

Вече конфигурирахте цена за вертикална щора и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате щора, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.

Цветове вертикални щори

Предлагаме богата колекция от платове с ширина 89 и 127 мм в стотици цветове и шарки, а също принт и фото вертикални щори.

Как се поддържат вертикални щори?

Когато става дума за грижа за вертикалните щори, материалът, който сте избрали, определя грижите, която са необходими. Вертикалните щори с алуминиеви ленти е достатъчно редовно да се почистват с кърпа, за да се отстрани прахът. Лентите на щората са разположени вертикално и това предотвратява натрупването на прах по тях. Платовете са специално импрегнирани, за да не задържат мърсотия, но въпреки това поддръжка и почистване са необходими. На първо място, за да не се натрупва прах и замърсяване по щорите, е важно да ги няма в помещенията, с други думи не забравяйте редовно да бършете праха. От самите щори можете да правите това с прахосмукачка, мека четка или с помощта на влажна кърпа.

Как се перат вертикални щори?

Ако се налага да изперете лентите на вертикалните щори, направете това ръчно с хладка вода и неагресивен препарат за текстил, като се стараете да не ги прегъвате. Най-добре ги изпънете на пода в банята и ги изперете с помощта на мека четка. Не забравяйте да ги оставите да изсъхнат естествено, като също не ги прегъвате, защото гънките ще останат видими и след това, заради специалната обработка на плата. Никога не гладете тесктилните ленти.

С течение на времето лентите на щорите могат да избелеят. Добрата новина е, че можете сами да смените текстила на щорите, като изберете нов, ако старият е избледнял, повреден или просто Ви е омръзнал. Ние сме тук, за де Ви помогнем – свържете се с нас.