Категории
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Перголи

Страхотна защита от слънце и дъжд за големи площи...

Какво представляват порголите?

Перголите са солидни алуминиеви конструкции с подвижен покрив от PVC плат или алуминий. Различните модели могат да се монтират към фасада или самостоятелно. Перголите осигуряват целогодишна защита от слънце, дъжд и дори сух сняг, а ако към тях се добавят вертикални елементи - ветроупорни вертикални сенници или остъкления - предпазват и от вятър. С пергола можете да покриете голяма тераса или пространство в градината, като изберете свободностоящ или базиран на фасадна стена модел.

Защо да изберем пергола?

Има много причини да изберете пергола за терасата, двора, ресторанта, хотела. На първо място позволява да ограничим въздействието на неблагоприятните атмосферни фактори. Студеното време, твърде силното слънце, вятърът - пречат да прекарвате време за почивка или приятни срещи с приятели навън. С пергола внезапната промяна на времето вече не може да променя плановете Ви. Независимо дали пече силно слънце или вали проливен дъжд - почивката може да протече гладко. Освен това с помощта на пергола може да усвоите допълнително пространство и да го превърнете в зимна градина или втора дневна, да увеличите площта на заведението, да засенчите голяма площ до басейна.
Слънцезащитните перголи имат много предимства:
не се нуждаят от почти никаква поддръжка, за разлика от дървените конструкции;
устойчиви са на атмосферни влияния;
те са много по-леки от дървените конструкции и не натоварват строителната конструкция на сградата;
може да ги приберете, когато не се нуждаете от тях;
перголите са изключително адаптивни системи, които заедно с други продукти могат да бъдат решение за всеки проект;
автоматизираното задвижване на перголите осигурява комфорта да ги ползвате и задвижвате лесно;
системата може да се надгражда със сензори, да се свърже с Tahoma - системата Somfy IO Home Control, за да постигнете топ ниво на комфорт и защита;
може да използвате своята пергола през цялата година, защото издържа на слънце, дъжд и дори до 15 см. сух сняг;

Как се оттича водата?

Перголите са 100% водоустойчиви. В конструкцията им е вградена отводнителна система, а покривната повърхност е или от трислоен PVC плат или алуминий.

Колко струва алуминиевата пергола?

Използвайте нашия калкулатор, за да изчислите цена, като въведете размери и изберете цвят.
Нашият екип ще отговори с удоволствие на Вашите въпроси - свържете се с нас на тел.: 0878 60 76 60.

Какви цветове алуминиеви перголи има?

Алуминиевите конструкции са в най-често използваните цветове на прозорци, за да синхронизират с фасадата на сградата. Разгледайте цветовете за всеки конкретен модел.

Как да избера подходяща пергола?

Разгледайте моделите, които DEMAG.BG предлага. Ако се затруднявате в избора, потърсете ни на 0878 60 76 60. За нашия екип ще бъде удоволствие да изпълни мечтата Ви за почивка на открито в пълен комфорт.