Категории
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Външни щори

Къде са приложими външни щори?

Външните щори се монтират от външната страна на прозореца, за да предотвратят нагряването на стъклата и проникването на топлина в помещенията.
Когато купувате външна щора, не плащате само за продукта, защото с тях получавате безопасност за своите близки, спокойствие, че никой няма да счупи прозорците или вратите, пълноценна почивка, защита от шума на външния свят, уединение и неприкосновеност на личния живот и пестите енергия. Външните щори са добър избор, когато искате да подобрите енергийната ефективност на сградата. Основното предимство на продуктите за външно засенчване е, че те блокират топлината и UV лъчите, преди да достигнат прозореца. Най- големите топлинни загуби в една сграда генерират прозорците. Достигнали до тях и топлината, и светлината проникват лесно в помещенията. Външните щори могат да намалят стайната температура с около 10 ° и топлинните загуби с до 30%. Те са чудесна възможност да намалите разходите за охлаждане и климатизация през горещите летни месеци и тези за отопление през зимата. Изработени са от качествени материали, които трябва да устоят на капризите на времето. Промените в климата, които настъпват в последните години - горещини, бури, резки промени на времето подлагат на сериозно изпитание екстериора на сградите. Препоръчваме Ви да изберете външни щори, които са изработени изцяло от алуминий - достъпен материал с високо качество, което гарантира дългогодишна употреба, а и запазва цвета си.

Какви са предимствата на външните щори?

Външната слънцезащита е най-ефективна. Независимо дали ще изберете щори или завеси за вътрешна декорация на прозорците, с монтажа на външни щори сте направили най-доброто. С тях постигате оптимално засенчване, намалявате нивото на вредния шум, наслаждавате се на уединение, комфорт и сигурност. В допълнение външните щори се ползват дълго време с минимална подръжка и лесно почистване.

Какви видове външни щори има?

DEMAG.BG предлага два вида външни щори:
Външни ролетни щори - прибират се като се навиват кото "руло" в кутията. Изработени са от PVC и алуминиеви ламели и гарантират отлична термоизолация.
Външни хоризонтални/ламелни щори- осигуряват гъвкав и прецизен контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите.

Как се монтират външни щори?

В ниша на стената към дограмата
В ниша на стената към стената
На фасадата
Ще ви изпратим външните щори сглобени, за да ги монтирате лесно.

Какви са предимствата на предлаганите типове външни щори?

Предлаганите от demag.bg външни щори са два основни типа - външни ролетни и външни хоризонтални, а за всаки тип има различни модели


Критерий Външни ролетни щори Външни хоризонтални щори
Тип ролетна ламелна
Монтаж на прозореца, на стената, челно, таванно на прозореца, на стената, челно, таванно
Задвижване ръчно или моторизирано ръчно или моторизирано
Прецизен контрол на светлината не да
Термоизолация да не
Шумооизолация да не

Колко струват външните щори?

Външните щори са инвестиция за дългогодишни ползи. Цената зависи от избрания модел, цвят и разбира се от размерите. Важно за цената е дали щората се задвижва ръчно или с ел.мотор.