Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Външни щори

Външни щори - приложение

Външните щори се монтират от външната страна на прозореца, за да предотвратят нагряването на стъклата и проникването на топлина в помещенията.

Когато купувате външна щора, не плащате само за продукта, защото с тях получавате безопасност за своите близки, спокойствие, че никой няма да счупи прозорците или вратите, пълноценна почивка, защита от шума на външния свят, уединение и неприкосновеност на личния живот и пестите енергия.

Външните щори са добър избор, когато искате да подобрите енергийната ефективност на сградата.

Основното предимство на продуктите за външно засенчване е, че те блокират топлината и UV лъчите, преди да достигнат прозореца. Най- големите топлинни загуби в една сграда генерират прозорците. Достигнали до тях и топлината, и светлината проникват лесно в помещенията. Външните щори могат да намалят стайната температура с около 10 ° и топлинните загуби с до 30%. Те са чудесна възможност да намалите разходите за охлаждане и климатизация през горещите летни месеци и тези за отопление през зимата. Изработени са от качествени материали, които трябва да устоят на капризите на времето.

Промените в климата, които настъпват в последните години - горещини, бури, резки промени на времето подлагат на сериозно изпитание екстериора на сградите. Препоръчваме Ви да изберете външни щори, които са изработени изцяло от алуминий - достъпен материал с високо качество, което гарантира дългогодишна употреба, а и запазва цвета си.

Външни щори - мнения

Външната слънцезащита е най-ефективна. Независимо дали ще изберете щори или завеси за вътрешна декорация на прозорците, с монтажа на външни щори сте направили най-доброто. С тях постигате оптимално засенчване, намалявате нивото на вредния шум, наслаждавате се на уединение, комфорт и сигурност. В допълнение външните щори се ползват дълго време с минимална подръжка и лесно почистване.

Външни щори - видове

Demag.bg предлага два вида външни щори:

Външни ролетни щори - прибират се като се навиват кото "руло" в кутията. Изработени са от PVC и алуминиеви ламели и гарантират отлична термоизолация.

Външни хоризонтални/ламелни щори- осигуряват гъвкав и прецизен контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите.

Външни щори - цена

Външните щори са инвестиция за дългогодишни ползи. Цената зависи от избрания модел, цвят и разбира се от размерите. Важно за цената е дали щората се задвижва ръчно или с ел.мотор.

Външни щори -монтаж

В ниша на стената към дограмата

В ниша на стената към стената

На фасадата

Ще ви изпратим външните щори сглобени, за да ги монтирате лесно.