Категории
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Дървени хоризонтални щори

Непреходната топлина и уют на естествено дърво

Дървени хоризонтални щори – приложение

Внесете частица от природата в своя дом с дървени щори от demag.bg, за да се наслаждавате не само на декоративна поверителност и защита от нежеланите слънчеви отблясъци, а и на естественото очарование и издръжливост на материала. Венециански щори от естествено дърво са луксозни и същевременно придават мекота на вашия дом. Изработени от естествено палмово дърво, те са изискани и изключително здрави. Чрез завъртане на ламелите превъзходно контролират светлината и видимостта. За разлика от алуминиевите не се нагорещяват, а дори препятстват проникването на топлина в помещенията. Предлагаме дървени щори с ламели широки 25 мм и 50 мм. Те се вписват чудесно в дома, особено в дневни, холове и трапезарии, но са много подходящи и за заведения, ресторанти, пицарии, фоайета и зали на хотели

Дървени хоризонтални щори – мнения

Дървените щори гарантират комфорт и оптимално уединение. Ламелите в прекрасни естествени дървесни тонове създават прекрасна атмосфера в стаята и в същото време увеличават комфорта в помещенията.

Дървени хоризонтални щори – цветове

На своите взискателни клиенти demag.bg предлага елегантна гама щори, в 14 цветови вариации. За хармоничен стил на обзавеждане изберете декор, който отговаря на мебелите придава завършен вид на помещението, или изберете за контрастно дърво, за да добавите елегантен, но естествен акцент в интериора. Важно Дървото е естествен материал и окраската му не е еднаква, защото зависи от структурата и фигурите на самата дървесина..

Дървени хоризонтални щори – монтаж

Дървените хоризонтални щори 25 мм, могат да се монтират както на крилото на прозореца, така в нишата на прозореца, както и на стената или тавана над него. По-специфични са широките дървени щори - 50 мм. Те са подходящи за големи и френски прозорци. Препоръчително е да бъдат монтирани в нишата на прозореца или към стената или тавана над него. Монтажните планки са универсални - използват се и за стенен, и за таванен монтаж.

Дървени хоризонтални щори - управление

Щората се управлява и задвижва само ръчно. Управлението може да бъде ляво или дясно. Посоката се определя като застанете срещу щората.

Дървени хоризонтални щори – поддръжка

За да бъдат красиви години наред, дървените венециански щори трябва редовното да бъдат почиствани. Това е лесно и ако го правите редовно отнема само няколко минутки. Почистването им винаги започва с отстраняване на праха. Затваряте щората и почиствате повърхността и с мека суха кърпа или прахосмукачка с подходящ накрайник (мека четка), настроена на най-слаба всмукателна мощност. След това завъртате ламелите, докато щората се затвори отново при обратно положение на ламелите и почиствате по същия начин. Ако по повърхността на ламелите има петна, трябва да ги отстраните своевременно, преди по тях да се е наслоил прах. Това става с гъба или мека четка и почистващ препарат или спрей за дърво и след това внимателно подсушавате с мека кърпа.

Дървени хоризонтални щори – цена

Тези щори са във високия ценови клас. Цената им зависи единствено от модела и се изчислява на квадратен метър, като е една и съща за всички цветове.