Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Плисе щори

Интелигентна слънцезащита...

Плисе щори – приложение

Модерната архитектура с правоъгълни, кръгли, триъгълни и трапецовидни прозорци и стремежа си към енергийна ефективност на сградите поставя високи изисквания към слънцезащитата, а все по-плътно застроената градска среда е предизвикателство към неприкосновеността на личния живот. Само иновативни продукти като плисе щорите могат да са адекватно комплексно решение за дома или офиса. Подходящи за всяко помещение в дома, дори за кухнята, която винаги ще бъде по-специална, заради изпаренията и риска замърсяване. Плисе щорите се интегрират както в дома, така и в офиса, в търговск площи. Системите ВВ са разработени специално, за да бъдат пространствата, засенчени с тях безопасни за малки деца.

Плисе щори – мнения

Ако искате да обновите интериора, да направите обстановката минималистично изискана, слънцезащитата по-красива, топлоизолацията по-добра - модерната сгъваема система на плисе щорите съчетава по прекрасен начин всичко това. Все по-често ще виждаме плисе щорите да изместват класическите ламелни и текстилни щори, заради адаптивността на системата, лесния монтаж, безпроблемната употреба и минимална поддръжка и тоталното функционално превъзходство.

Плисе щори – цветове

Demag.bg предлага богата колекция висококачествени платове. Позволете си да бъдете омагьосани от нашите платове. Със сигурност ще намерите подходяща щора за всяка стая. Изработени от платове с изключително качество, обработени по специална технология, за да не събират прах те са лесни за поддръжка и почистване. Серията Дует платове има най-добрите термоизолационни характеристики от всички средства за вътрешна слънцезащита.

Плисе щори – монтаж

Demag.bg предлага разнообразни системи за плисе щори. Възможен е монтаж на крилото на прозореца, на прозореца, пред прозореца, както и на крилото без пробиване. Въпрос на избор. Системата е с минимални размери и не пречи на отваряемостта на прозорците. Важно - ако ще монтирате стенно щората, задължително трябва да поръчате конзоли за стенен монтаж.

Плисе щори – поддръжка

Платовете за плисе щори са покрити със специална импрегнация, която предотвратява залепването на прах, което ги прави лесни за почистване. Те не се гладят. За бързо освежаване ползвайте мека четка или мек връх на прахосмукачка, а при необходимост от почистване кърпа, навлажнена в хладка вода с неагресивен препарат за текстил.

Плисе щори – цена

Цената на плисе щорите не е сред техните предимства, поне не ниската цена. Тя варира в широк диапазон, защото разнообразието от модели и платове е голямо, но евтин модел плисе щори няма. Това е луксозен продукт с високо качество и функционални предимства.