Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Руло щори

Руло щори – мнения

Предимствата на руло щорите са толкова много, че няма как мненията за тях да не са добри. Изчистени линии, модерни материи и десени, прост дизайн, ефективно засенчване, компактни размери в прибрано положение, лесни за употреба, разнообразие от системи – всичко това превръща руло щорите в топ продукт за вътрешна слънцезащита. Те съчетават практичността и иновациите в интериорния дизайн.

Руло щори – приложение

Demag.bg предлага изключителна колекция от платове за руло щори, които покриват целия цветови и функционален спектър, и разнообразни системи с подходящи цветове на механизми и кутии. С доброто комбиниране на плата и механизмите, а и на щората с мебелировката може да се постигне перфектен външен вид. Руло щорите са с универсално приложение – стоят еднакво добре в кухнята и в спалнята, в хола и в детската стая, в офиса и в ресторанта. Могат да се използват самостоятелно или в съчетание със завеси, за да се наслаждавате на красиви прозорци.

Руло щори – монтаж

Demag.bg предлага осем системи за руло щори. Възможностите за монтаж са много – на крилото на прозореца, на прозореца, на стената или тавана над прозореца, на крилото без пробиване. Въпрос на избор. Все пак не забравяйте, че руло щорите изпъкват пред прозореца и може да пречат на отварянето му, затова следвайте прецизно инструкцията за вземане на размери за конкретния модел.

Руло щори – поддръжка

Платовете за руло щори са покрити със специална импрегнация, която предотвратява залепването на прах, което ги прави лесни за почистване. Те не се перат и не се гладят. За бързо освежаване ползвайте ролка за дрехи или мек връх на прахосмукачка, а при необходимост от почистване кърпа, навлажнена в хладка вода с неагресивен препарат за текстил.

Руло щори – цена

Цената на руло щорите варира в широк диапазон, защото разнообразието от модели и платове е голямо. Най-евтиният модел е Мини, а най-скъпият Комфорт 40+, който може да се задвижва с ел. мотор Somfy Sonesse.