Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Щори Ден и нощ

Щори Ден и нощ - мнения

В последните годни щорите Ден и нощ са тотален хит във вътрешните засенчвания не само на българския, а и на европейския пазар. Те съчетават модерна визия с възможност за неограничен гъвкав контрол на светлината и видимостта. С тях постигнате неприкосновеност на личния живот, гъвкав регулиране на светлината, без да се лишавате от мекотата и топлината, които текстиилът придава на интериора. Щорите Ден и нощта се предлагат в шест модела, подходящи за различни видове прозорци, и се произвеждат с фантастична колекция от платове. Всички изброени предимства, правят Ден и нощ предпочитани от много клиенти щори от плат.

Щори Ден и нощ - цени

Цените на щорите Ден и нощ варират в широк диапазон и зависят от размера, избрания модел и разбира се от плата. Когато сравнявате цените на щорите Ден и нощ с алтернативни слънцезащитни продукти, не трябва да забранявате, че в производството се използва двойно колчество плат, за да се постгне ефект на засенчване чрез различна степен на припокриване на ивици плат с различна светлопропускливост. Най-евтиният модел щори Ден и нощ е Мини. Цената на такава щора за един от най-често срещаните размери прозорци 60/130 см започва от 36 лв. и се увеличава, докато конфигурирате продукт, който покрива всички изисквания и предпочитания.

Щори Ден и нощ - цветове

Във фантастичната ни колекция от платове ще намерите предложение за всеки вкус и цветова гама, съобразени с клиентските предпочитания и модните тенденции. Изчистени, гладки платове за привържениците на минималистичния стил. Имитация на бамбук – за любителите на естествени материали. Платове с преливащи се цветове – ако Ден и нощ щорите са преход или акцент в интериора. Платове с фигурални мотиви за стилен завършек на декорацията за прозорци. Black out платове, гарантиращи пълно затъмнение за времето на отмора.

Щори Ден и нощ - монтаж

Друга причина щорите Ден и нощ да са предпочитани толкова често е това, че могат да бъдат монтирани на крилото на прозореца, на стената или на тавана. Има дори модел, който се монтира без пробиване на дограмата. Монтажът на щорите е лесен и не изисква специална подготовка и способности, стига размерите да са взети точно и правилно да е избран модела. Прочетете внимателно секцията „Как правилно да взема размери?“ за избрания от вас модел. Ако имате съмнения или въпроси, свържете се с екипа ни чрез 0878 60 76 60 или ни изпратете снимки на прозорците си на имейл info@demag.bg и заедно ще изберем най-подходящото решение за слънцезащита.

Щори Ден и нощ – приложение

Ден и нощ са щори от плат, които подхождат еднакво добре на всяко помещение в дома – в дневната и хола спокойно може да монтирате модел Ден и нощ Мини или Стандарт, в спалнята и детската стая, където доброто затъмнение е важно за пълноценната почивка, по –подходящи са Ден и нощ Елеганс, Елеганс + или Оптима, за големи прозорци в дома, за заведения и ресторанти най-подходящи са щорите Ден и нощ Комфорт.

Щори Ден и нощ – поддръжка

Специална импрегнация прави платовете, с които се произвеждат щорите Ден и нощ, антистатични и това улеснява поддръжката и почистването им. Вертикалното разположение на плата също предотвратява задържането на прах. Като цяло поддръжката на щорите Ден и нощ е лесна, но те не се перат. Почистват се с кърпа, навлажнена в хладка вода, а при по-сериозно замърсяване към водата се добавя неагресивен препарат, подходящ за текстил или полиестер.