Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)
Комарници

Комарници - приложение

За приянти летни вечери и спокойни нощи със свеж въздух и отворени прозорци.

Комарникът е най-добрата защите от неприятните ухапвания и досадното бръмчене на насекомите.

Demag.bg предлага голям избор от мрежи против насекоми за прозорци и вратати, които се произвеждат по Вашите индивидуални размери, за да прилегнат перфектно и да попречат на упоритите насекоми да проникнат в помещенията. Предлагаме разнообразие от модели мрежи против насекоми - фиксирани, врати, ролетни и плисе. Предлагаме комарници за прозорци с различни начини на отваряне, за да изберете най-удобния продукт, както и неотваряеми комарници за прозорците, които отваряте само за проветряване. При нас ще намерите избор от елегантни и надеждни комарници за врати. Имаме устойчиви и функционални мрежи против насекоми за големи и плъзгащи врати.

Комарници - мнения

За дни без мухи, нощи без комари и досадно жужене, утрини, в които се събуждате отпочинали, а не от бръмчене на нежелан гост.

В съвременния живот и ежедневие, наситено с химия и все по-чести алергии, комарникът е надеждна механична защита от насекоми. По- добре да не ги допускаме в помещенията, вместо да ползваме препарати, които да ги отблъскват и други против ухапвани или намаляващи сърбежа от ухапване.

Предпазва от ухапвания

Осугурава спокоен сън

Не позволява разпространинието на бактетии

Комарници - цена

Цената на комарниците варира в широк диапазин и зависи от избрания модел, цвят и разбира се от размера. Комарници с размер по-малък от 0,5 м² се продават на цена за 0,5 м². Ако се нуждаете от консултация, не се колебайте да се смържете с нас. Заедно ще намерим решение, което отговаря нуждите и бюджета Ви.

Комарници - монтаж

Комарниците се монтират на или пред отвора на прозореца или вратата. Обичайно е необходимо да имате достъп отвън до прозореца или вратата, но редлагаме и модел Макси, за който това не е необходимо. В някои случаи се налага изнасяне на комарника напред, като за целта се монтира ауминиева рамка, към която се захваща мрежата против насикоми.