Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Руло щори

Руло щори – мнения

Предимствата на руло щорите са толкова много, че няма как мненията за тях да не са добри. Изчистени линии, модерни материи и десени, прост дизайн, ефективно засенчване, компактни размери в прибрано положение, лесни за употреба, разнообразие от системи – всичко това превръща руло щорите в топ продукт за вътрешна слънцезащита. Те съчетават практичността и иновациите в интериорния дизайн.

Руло щори – приложение

Demag.bg предлага изключителна колекция от платове за руло щори, които покриват целия цветови и функционален спектър, и разнообразни системи с подходящи цветове на механизми и кутии. С доброто комбиниране на плата и механизмите, а и на щората с мебелировката може да се постигне перфектен външен вид. Руло щорите са с универсално приложение – стоят еднакво добре в кухнята и в спалнята, в хола и в детската стая, в офиса и в ресторанта. Могат да се използват самостоятелно или в съчетание със завеси, за да се наслаждавате на красиви прозорци.

Руло щори – монтаж

Demag.bg предлага осем системи за руло щори. Възможностите за монтаж са много – на крилото на прозореца, на прозореца, на стената или тавана над прозореца, на крилото без пробиване. Въпрос на избор. Все пак не забравяйте, че руло щорите изпъкват пред прозореца и може да пречат на отварянето му, затова следвайте прецизно инструкцията за вземане на размери за конкретния модел.

Руло щори – поддръжка

Платовете за руло щори са покрити със специална импрегнация, която предотвратява залепването на прах, което ги прави лесни за почистване. Те не се перат и не се гладят. За бързо освежаване ползвайте ролка за дрехи или мек връх на прахосмукачка, а при необходимост от почистване кърпа, навлажнена в хладка вода с неагресивен препарат за текстил.

Колко струват руло щорите?

Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Най-евтини са руло щорите модел Мини, а най-скъпи руло Комфорт 40+ и Дуо 40, но това е валидно с такава категоричност за базовите (най-евтини) колекции. Цената на всяка щора може значително да се промени от избрания плат, който оскъпява от 10% до два пъти и да се окаже, че руло щора Мини с най-скъпите колекции Солтис е по-скъпа от щора ден нощ Комфорт с базова колекция Мелиса. Цветът на окомплектовката също може да окаже влияние върху цената, особено за моделите с алуминиева кутия.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за руло щори. С няколко прости стъпки генерирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в таз гама.

Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.

Стъпка 3: Изберете профил - не винаги оказва влияние върху цената.

Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да се включите в границите на разрешението за модела, като имате предвид, че ако не сте калкулаторът, няма да се уточни цената, ако искате да видите, за да намерите най-малкия размер на възгледа за този модел.

Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът използва цена само за това с ръчно задвижване.

Стъпка 6: Изберете управление - ляво или дясно.

Стъпка 7: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората.

Вече конфигурирахте цена за руло щора и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате руло щора, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.