Категории
Показва 1 до 30 от 52 (2 страници)
Вътрешни щори

Засенчване за модерни, класически интериори, за обикновени, нестандартни и френски прозорци и плъзгания. Функционалността на съвременните щори далеч не е ограничава само до слънцезащитата. Разнообразието от модели и материали ги превръща в допълнение и дори акцент в интериора. Архитектурата днес отправя постоянни предизвикателства към щорите - големи остъклени бизнес сгради, които трябва да бъдат засенчени без да се затъмняват помещенията; прозорци с неправилна форма, за които са нужни кръгли, триъгълни и трапецовидни щори; големи прозорци и фасади; изисквания за енергийна ефективност. Специалистите по интериорен дизайн предпочитат текстурите да се съчетават в композиция и материи, приложими в различни продукти. Вътрешните щори са достъпен начин да придадете нов облик на стаята.

Вътрешни щори - приложение

Вътрешни щори се монтират от вътрешната страна на прозореца, основно за да спрат слънчевите лъчи, но те са повече от слънцезащита. Вътрешните щори придават завършен вид на прозореца. Те са цветният венец на погледа ни към света. Да са красиви е много важно, защото като декоративен елемент те са част от интериора, затова естетическата страна на избора, понякога е по-важна дори от практичната.

Когато купувате вътрешна щора, не плащате само за продукта, защото с него получавате слънцезащита, визуален комфорт, уединение, спокойствие, че никой няма да надзърта през прозорците в личното Ви пространство, пълноценна почивка, а с някои модели и пестите енергия.

Вътрешни щори са фаворит в декорирането на прозорци за хора на различна възраст и с различен вкус.

Вътрешни щори - мнения

Щорите се радват на нарастваща популярност. Те са ефективна слънцезащита, ползват се дълго време с минимална подръжка и лесно се почистват.

Всеки човек има свой отговор на въпроса: " От кой вид вътрешни щори сте най-доволни?", защото има опит с определен вид щори, но това, че хората изброяват предимствата на различни вътрешни щори и са убедени в тях, показва че разнообразието в никакъв случай не намалява ползите, дори напротив - всеки вид има своите плюсове, които можете да превърнете в позитиви за своя дом.

Вътрешни щори - видове

Demag.bg предлага разнообразие от видове и модели вътрешни щори:

Алуминиеви вътрешни щори

Хоризонтални щори - изработени са от алуминиеви ламели с ширина 25 или 16 мм и гарантират прецизен контрол на светлината.

Макси щори - разработени специално за PVC и алуминиева дограма, те осигуряват гъвкав и прецизен контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите.

Щори ултимейт - висок клас алуминиеви щори, които освен стандартната функционалност за контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите, се отличават с премиум качество, защото са изработени изцяло с материали от Hunter Douglas.

Щори от плат

Текстилът е незаменим, когато става дума за декориране на прозорци, затова и щорите от плат във всичките им разновидности са изключително харесвани.

Вертикални щори - платът може да бъде с различна ширина 89 или 127 мм, но вертикалните щори винаги осигуряват гъвкав и прецизен контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите. С тях може да пречупите светлината и отблясъците, без да затъмнявате.

Руло щори - щори, които са изключитело популярни в последните години. При нас ще откриете разнообразие от модели и богата колекция от платове, които покриват целия цветови и функционален спектър - светли, пастелни, тъмни, гладки, фигурални, прозрачни, полупрозрачни, затъмняващи и 100% затъмняващи (black out) платове.

Щори Ден и нощ - хит на вътрешните засенчвания в последните години. Щорите са изработени от плат с редуващи се плътни и прозрачни ивици, които покривайки се в различна степен, пропускат нужното ни количество дневна светлина и спират останалото. При нас ще откриете разнообразие от модели и системи за зажващане и богата колекция от платове.

Плсе щори - висок функционален и ценови клас вътрешни щори от плат.

Римски щори - висок ценови клас вътрешни щори от плат, които визуално стоят най-близо до завесите.

Щори от естествени материали

Бамбукови щори

Дървени хоризонтални щори

Вътрешни щори - цена

Цената зависи от избрания модел, цвят и разбира се от размерите. Важно за цената е дали щората се задвижва ръчно или с ел.мотор.

Вътрешни щори -монтаж

На крилото на прозореца

На прозореца

В ниша на стената към дограмата

В ниша на стената към стената

Ще ви изпратим щорите сглобени, за да ги монтирате лесно.