Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Плат за вертикални щори

Обновете своите щори лесно и изгодно!

Една от причините вертикалните щори да са предпочитани от много клиенти в продължение на много години е, че можете сами да смените само плата, когато избелее или Ви омръзне. Това тяхно предимство е особено ценно, когато са монтирани в учебно заведение, общаствена сграда или имот, отдаден под наем, защото ако по някаква причина бъдат увредени само част от лентите, можете са смените само тях.

Как се монтира платът за вертикални щори?

Изключително лесно! Всеки може да го направи съвсем сам. При поръчка на плат, Вие получавате ушити ленти плат с посочения от Вас размер и просто ги закачвате н кукучките или щипките на своята релса. След това поставяте тежестите и синджира за тежести ( нови или тези от станите ленти, ако не сте поръчали нови, защото старите са били здрави).

Полезен съвет: Преди да направите своята поръчка за плат за вертикални щори, отстранеже синджира за тежести от старите тежести, защото само така ще се уверите какво е неговото истинско състояние. Има случаи, когато щипките на синджира или "ушичките" на тежестите се чупят точно при разкапчаване и ако го направите след като сте получили плата, ще се наложи да поръчате тежести или синджир за тежести допълнително, а това оскъпява поръчката.

Колко струва платът за вертикалните щори?

Цените варират в много широк диапазон, заради голямото разнообразие от платове.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте избора си. Изберете от какъв плат се нуждаете - 89 или 127 мм. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в таз гама.


Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.


Стъпка 5: Въведете размери в сантиметри.

Важно:

Трябва да попълните само полетата "брой ленти" и "височина" . Не трябва да пишете в полето "ширина", защото те се попълва автоматично.

Вече конфигурирахте цена за плат вертикални щори и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат.

Цветове вертикални щори

Предлагаме богата колекция от платове с ширина 89 и 127 мм в стотици цветове и шарки, а също и с принт.

Как се поддържа платът за вертикални щори?

Лентите на щората са разположени вертикално и това предотвратява натрупването на прах по тях. Платовете са специално импрегнирани, за да не задържат мърсотия, но въпреки това поддръжка и почистване са необходими. На първо място, за да не се натрупва прах и замърсяване по щорите, е важно да ги няма в помещенията, с други думи не забравяйте редовно да бършете праха. От самите щори можете да правите това с прахосмукачка, мека четка или с помощта на влажна кърпа.

Как се пере платът за вертикални щори?

Ако се налага да изперете лентите на вертикалните щори, направете това ръчно с хладка вода и неагресивен препарат за текстил, като се стараете да не ги прегъвате. Най-добре ги изпънете на пода в банята и ги изперете с помощта на мека четка. Не забравяйте да ги оставите да изсъхнат естествено, като също не ги прегъвате, защото гънките ще останат видими и след това, заради специалната обработка на плата. Никога не гладете тесктилните ленти.