Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Щори Ден и нощ

Щори Ден и нощ

В последните години щорите Ден и нощ са тотален хит във вътрешните засенчвания не само на българския, а и на европейския пазар. Те съчетават модерна визия с възможност за неограничен гъвкав контрол върху светлината и видимостта. С тях постигате неприкосновеност на личния живот и гъвкаво регулиране на светлината, без да се лишавате от мекота и топлина, които текстилът внася в интериора. Предлагаме шест модел щори Ден и нощ, подходящи за различни прозорци, във фантастична колекция от платове. Всички изброени предимства, прави щорите Ден и нощ предпочитани от много клиенти, а мненията за тях толкова добри.

За къде са подходящи щорите Ден и нощ?

Ден и нощ са щори от плат, които подхождат еднакво добре на всяко помещение в дома – в дневната и хола спокойно може да монтирате модел Ден и нощ Мини или Стандарт, в спалнята и детската стая, където доброто затъмнение е важно за пълноценната почивка, по –подходящи са Ден и нощ Елеганс, Елеганс + или Оптима, за големи прозорци в дома, за заведения и ресторанти най-подходящи са щорите Ден и нощ Комфорт.

Колко струват щорите Ден и нощ?

Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Най-евтини са щорите Ден и нощ модел Мини, а най-скъпи Ден и нощ Комфорт, но това е валидно с такава категоричност за базовите (най-евтини) колекции. Цената на всяка щора ден и нощ може значително да се промени от избрания плат, който оскъпява от 10% до два пъти и да се окаже, че щора ден и нощ Мини с най-скъпите колекции Вивиа и Грейс ВО е по-скъпа от щора ден нощ Комфорт с базова колекция Стайл. Цветът на окомплектовката също може да окаже влияние върху цената, особено за моделите с алуминиева кутия.

Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за щори Ден и нощ. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.

Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в таз гама.

Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.

Стъпка 3: Изберете профил - не винаги оказва влияние върху цената.

Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да са в границите на минималните и максимални допустими за модела. Ако размерите не са в допустимите граници, калкулаторът няма да изчисли точна цена и ще продължите да виждате цена за най-малкия възможен размер на възгледа за модела, който е заложен по подразбиране.

Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът изчислява цена само за щора с ръчно задвижване.

Стъпка 6: Изберете управление - ляво или дясно.

Стъпка 7: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората.

Вече конфигурирахте цена за щора Ден и нощ и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате щора Ден и нощ, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.

Цветове щори Ден и нощ

Във фантастичната ни колекция от платове ще намерите предложение за всеки вкус и цветова гама, съобразени с клиентските предпочитания и модните тенденции. Изчистени, гладки платове за привържениците на минималистичния стил. Имитация на бамбук – за любителите на естествени материали. Платове с преливащи се цветове – ако Ден и нощ щорите са преход или акцент в интериора. Платове с фигурални мотиви за стилен завършек на декорацията за прозорци. Black out платове, гарантиращи пълно затъмнение за времето на отмора.

Как се монтират щори Ден и нощ?

Друга причина щорите Ден и нощ да са предпочитани толкова често е това, че могат да бъдат монтирани на крилото на прозореца, на стената или на тавана. Има дори модел, който се монтира без пробиване на дограмата. Монтажът на щорите е лесен и не изисква специална подготовка и способности, стига размерите да са взети точно и правилно да е избран модела. Прочетете внимателно секцията „Как правилно да взема размери?“ за избрания от вас модел. Ако имате съмнения или въпроси, свържете се с екипа ни чрез 0878 60 76 60 или ни изпратете снимки на прозорците си на имейл info@demag.bg и заедно ще изберем най-подходящото решение за слънцезащита.


Ще ви изпратим щорите Ден и нощ с инструкция за монтаж и правилна употреба.

Как се поддържат щори Ден и нощ?

Специална импрегнация прави платовете, с които се произвеждат щорите Ден и нощ, антистатични и това улеснява поддръжката и почистването им. Вертикалното разположение на плата също предотвратява задържането на прах. Като цяло поддръжката на щорите Ден и нощ е лесна, но те не се перат. Почистват се с кърпа, навлажнена в хладка вода, а при по-сериозно замърсяване към водата се добавя неагресивен препарат, подходящ за текстил или полиестер.

Как се перат щори Ден и нощ?

Според инструкциите на производителя щорите Ден и нощ не се перат и не се гладят.